Certifierad
Bild-Jablotron Certificate to Moderna Larm Stockholm
Vi är stolta innehavare av säkerhetsföretaget Jablotrons certifikat för deras JA-80 och EYE-02 produkter
Samarbetspartner

Bild Posten logga
Vi använder oss av Posten för leveranser och Posten postförskott för betalningar, med en sammanlagd enhetsavgift om endast 100 kr, vilken helt utgår för order om 1.000 kr eller mer.

Frakfritt vid order på minst 1.000 kr
Kundvagn
0 produkter
 

Bygg eget GSM larm

Bygg själv ett mycket billigt GSM larm med hjälp av en gammal mobiltelefon

Tycker du att det är roligt med egna bygg-projekt inom larm då kan detta vara något för dig. Detta extremt enkla och billiga GSM larm byggs ihop för material till en kostnad av ca 200 kronor + en gammal mobiltelefon som du kanske har i en byrålåda. Efterföljande 999 larmsändare kan sedan byggas ihop för endast ca 65-75 kronor per styck, i och med att några dyrare tejprullar räcker till ca 1.000 byggen. Detta förutsatt att du har så många gamla "gratis" mobiltelefoner i din byrålåda förstås.

Larmsändaren kan sedan användas till enklare saker som exempelvis ett Friggebods larm, bevakning av ett enkelt förråd utan större värde, jordkällare eller larmning av en enklare ekonomibyggnad inom Lantbruket.

GSM Larmsändaren skall inte användas i stället för ett riktigt larm till föremål med något större värde men larmet kan däremot vara ett alternativ för dem som vill ha ett riktigt billigt larm eller annars väljer att helt låta bli att larma.

Artikeln ligger ute på en satellit site www.moderna-hemlarm.se

Inget ansvar tages för funktionen utan GSM larmsändaren byggs helt på egen hand och användes på egen risk!

Bild - Eget GSM larm av gammal mobiltelefon

Det finns inga produkter att visa i denna kategorin.
Vi använder Cookies