Certifierad
Bild-Jablotron Certificate to Moderna Larm Stockholm
Vi är stolta innehavare av säkerhetsföretaget Jablotrons certifikat för deras JA-80 och EYE-02 produkter
Samarbetspartner

Bild Posten logga
Vi använder oss av Posten för leveranser och Posten postförskott för betalningar, med en sammanlagd enhetsavgift om endast 100 kr, vilken helt utgår för order om 1.000 kr eller mer.

Frakfritt vid order på minst 1.000 kr
Kundvagn
0 produkter
 

Köpinformation

 

Kortfattad köpinformation

Samtliga priser är inklusive svensk moms.

Betalning och leverans sker med postens Postförskott. För order under 1.000 kronor tas det ut en expeditionsavgift om 100 kronor, vilken bidrar till täckandet av frakt och postförskottsavgifterna.

För ordervärde på 1.000 kronor eller mer tas ingen expeditionsavgift ut.

Leverans sker normal inom 2-3 arbetsdagar från beställning - Vi reserverar oss för längre leveranstider vid större reklamsatsningar.

Kunden har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars "ångervecka". Hos Moderna Larm har du en utökad ångervecka på 30 dagar, för att du i lugn och ro ska kunna bedöma ditt köp - Vi vill ha nöjda kunder då detta är vår bästa reklam.

Ångervecka gäller inte förbrukningsartiklar som exempelvis reservbatterier, med bruten förpackning, eller laddade telefon-kontantkort (så kallade Refill kort). 

Var vänlig och spar alla originalförpackningar för eventuellt utnyttjande av din ångerrätt. 
Var särskilt aktsam om varorna tills dess att du har bestämt dig för att behålla varorna och därmed inte tänker utnyttja din ångerrätt. 

För outlösta paket debitera vi 300 kronor, vilket i första hand skall täcka tur och retur fraktkostnaderna samt delar av övriga administrationskostnader. Vid  försenad betalning utgår lagstadgad dröjsmålsränta enligt räntelagen med den s.k. Referensräntan plus 8,0 procentenheter.

Försäljning är för närvarande endast möjlig till postadresser belägna i Sverige.

Eventuella falskbeställningar i andras namn polisanmäles alltid.

För utförlig information, se Fullständig Köpinformation


Vi använder Cookies